Annonse

lørdag 17. juli 2010

Ferietid

I morgen drar vi på ferie i 2 uker. For å hindre for stor spredninga av Lupinene, har jeg klippet av de blomsterstandene som hadde kommet lengst med frø. Jeg vil ha en viss kontroll på hvor mange jeg har i hagen, for de har vokst seg veldig store. Det jeg klippet av slengte jeg ned i en skråning med brennesle og geiterams. Kan jo hende noen av frøene er modne nok til å spire.

Hvis ikke det kommer bra med regn før vi drar i morgen kveld, må jeg vanne hagen. Det ser ikke ut til å være fare for uttørking den nermeste uken, men det er ihvertfall greit at plantene får et forsprang med nok vann.

Dette fatet har fått en god posjon Andemat (akvarie-ugress) fra et av våre tre akvarium. Jeg syntes det ble såpass ok, at det fikk være slik.

tirsdag 13. juli 2010

Flere bilder fra hagen

Disse bildene er tatt for en ukes tid siden. Jeg har vært opptatt med bl.a garasjebygging og fått liten tid til å blogge. Nå regner det igjen, så jeg henter fram disse bildene fra forige helg.

Kaprifolen blomstrer flott og lukter himmelsk. Den er enda mer strålende nå, enn da bildet ble tatt.


Nikkesyrinene er flott nå. Den lukter godt, men ikke så intenst som den vanlige syrinen. (Fargen ble litt blass på bildene)


Hver blomsterklase er ikke fin mer enn et par dager, men det er mange av dem.


Busken/treet som jeg fortsatt ikke vet hva er, blomstrer flott. Noen som ser hva det er?

tirsdag 6. juli 2010

Det blomstrer i hagen

Har vært ute i hagen og knipset litt bilder de siste dagene.

Denne mørke skjønnheten fant jeg mellom greinene i Spireaen.


Lupinene blomstrer vakkert nå.



Nellinkene begynner å bli fine.


Gresset mitt blomstrer, men har "velta litt" av regn og aktiviteter rundt det. Denne har fått litt støtte fra naboen.


Regn er kjedelig om sommeren, men veldig vakkert. Disse dråpene har falt til ro på Bananbladene. Desverre har bananplanten ikke fått forsiktig nok tilvenning til solen, så den er svidd, eller solbrent som jeg kaller det.


Det var mange av disse vakre "kronene" på verandagulvet mitt for et par dager siden.